Yonex Nanoflare 270 Speed

NANOFLARE


Selv om mange spillere rundt om i verden foretrekker følelsen og den enkel manøvreringen til en hodelett racket, har det en ulempe: Nemlig at man ofrer ballhastigheten og kraften som en hodetung racket vil gi. Yonex har snudd denne motsigelsen på hodet med den nye NANOFLARE-serien, en hodelett racket-serie som er bygget med en unik teknologi og konstruksjon som hjelper spillerne både med å spille bra og å oppnå økt ballakselerasjon som gjør at de kan slå ballen langt inn på motstanderens banehalvdel. For å oppnå dette, har designere og ingeniører hos Yonex skapt et helt nytt rammedesign.


NANOFLARE-serien er de første racketene som bruker Sonic Flare System-designet, med det siste innen grafitteknologi, blant annet TORAYCA® M40X *, for å skape en stabil, men likevel svært eksplosiv ramme. Designet har en svært aerodimensjonell form som er bygget for å komprimere og gi "snapback" (å smekke tilbake). Dermed har de skapt en racket for spillere som krever raske svinger, som samtidig har den kraften de trenger, noe som ikke har vært mulig med hodelette racketer tidligere. Dette resulterer også i en større treffølelse, og fører til en mindre påkjenning på spillerens arm.


NANOFLARE 270 SPEED gir deg en badmintonracket som er enkel å spille med og som gir god kontroll. En god racket for nybegynneren eller den litt mer erfarne spilleren som ser etter en lett manøvrert racket. Sonic Flare-systemet har gitt Nanoflare 270 SPEED Speed det nye grafittmaterialet Nanocell Neo, som frigjør mer kraft og stabilitet. Den nye Aero Frame er modifisert slik at du får mindre vindmotstand når du slår.


Racketen er strenget ved levering.


VEKT: 4U ca. 83 g

FLEX: MEDIUM-FLEX

Kjøp
  • kr 995,00
  • 1 Igjen
100% SSL Secure
PS! Varer som ikke er på lager kan normalt skaffes i løpet av noen dager, spør oss gjerne!